Home > Tankar > Vissa människor

Vissa människor

september 12th, 2009

bilder-099Jag kan bli så trött på vissa människor, men en speciell sort stör mig mest. Dom som har flyttat här ifrån. Nu pratar jag inte om alla som har flyttat härifrån utan dom som kommer hem på besök och tycker att det är så jäkla tråkigt. Dom som kommer hem och bara klagar över att det inte finns något att göra och att staden är så tråkig.

När ni kommer hem så här på besök, varför gör ni inte just det ni kom hem för att göra ? Besöka familj och vänner. Visst den här staden bjuder inte på mycket, men det finns alltid något att hitta på, men man måste leta reda på tillfällena själv. Här kommer det inte serverat. Vi har inte öppet till fem på nätterna, vi har inte världens bästa biosalong, inte särskilt många uteställen eller restauranger. Och inte så mycket shopping heller för den delen. Men vi har Jököping, det är större och det har större utbud. Det är inte stockholm, men det är ändå något. Den värsta kommentaren jag någonsin har fått är.

”Usch jag kan inte förstå hur ni kan bo här, det är ju bara så tråkigt, Göteborg är såå mycket bättre.”
”Aha, och vad är det som är så bra med Göteborg då?”
”Maten!”

Haha okej, var det det bästa du kunde komma på? Allvarligt hade jag varit singel i storstan hade jag satsat på utelivet, men visst fine gillar du maten så varför inte. Jag hade aldrig kunnat svara maten för jag gillar min mat bäst och den egenskapen kan jag ta med mig överallt.

Men i af åter till det här med Jag kan inte förstå hur ni kan bo här. Det gjorde du också en gång i tiden, jag stannade du flyttade. Alla gör vi våra val och det finns ju en anledning till att jag stannade eller hur. Du kanske inte trivs här, men det gör jag, har den tanken någonsin slagit dig ?! Alla är olika och alla vill leva olika liv. Visst jag älskar storstaden och jag hade min chans att flytta. I slutändan blev jag kvar för att jag trivs här nere. Jag behöver inte göra saker 24*7. Jag är inte du ! Ni behöver inte komma hit och bara klaga på allt. Gör det ni kom hit för att göra, träffa era vänner och familjen. Annars behöver ni inte komma alls. Ni kanske är stolta att ni tog er i från ”Hålan”, men jag är glad att jag stannade. Det här är min hemstad och jag är stolt över att bo här. Här har jag mina vänner, min familj och allt annat som jag behöver …

 

Kisses**

Tankar

  1. caroline
    september 12th, 2009 at 20:04 | #1

    hahaha janet ja minns det , men det syntes ju också ;)

  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu