Home > Ordinary Days > Stor Kok

Stor Kok

september 12th, 2009

Stor koket är igång. I ugnen står nu lasagnen och väntar på att bli färdig. Sen ska den ungsbakade falukorven och snitzeln plus potatismoset och också tillagas. På detta sätt slipper jag laga mat nu i veckan efter skolan och det kommer bli riktigt härligt. Fast Snitzeln och en del av moset kommer ätas i kväll till filmerna som vi har hyrt.

Vi har hyrt Secrets of state, 17 Again och Thick as Thieves. Kommer bli en grymt härlig kväll ! Haha ja jag vet att mitt liv inte är så spännande, helgerna ser för det mesta ut likadant. God mat och film mys med min andre hälft .. Däremot den 26:e är det dags för ännu en girls only night. Blir 3 rätters och andra aktiviteter. Hoppas på att vi blir några styckna, men alltid även att man bjuder in 20 personer dyker ändå bara 5-7 upp. Så tjejer kom igen nu slläpp allt annat så har vi en riktigt trevlig kväll tillsammans.

Men tänkte på det här innan om att mitt liv inte är särskilt spännande och att det inte händer så mycket. Haha är det verkligen kul att läsa min blogg ? Något drar ju er iaf hit och det är jag glad för. Jag gillar att skriva och snacka av mig och det är bloggen riktigt bra för..

Ne åter till min matlagning. Haha herregud jag lagar massa mat en lördag, vart är jag påväg? Ne men jag ska ju jobba i morgon det är min ursäkt ! Tar igen det den 26 ;D

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu