Home > Ordinary Days > Dagens

Dagens

oktober 2nd, 2009

dsc00513Åh Erika hade gjort så fint och frukosten var redigt god. Jag åt 2 frallor och lite sötsaker efteråt. Det var lyckat och jätte mysigt ! Vi fick gjort det vi skulle ocg Petra, jag och Cilla drog sen till willys för att handla lite efter det blev det hemma kväll för att för min del lämna av filmerna från helgen och för Cillas köpa lite gottis, det ska jag gör ai mrogon efter jobbet =)

 

Nu sitter jag här har just satt på en maskin tvätt och ska alldeles strax sätta fart med städandet. Alex sitter och pratar som fan och visslar världens långaste melodier sedan avbryter han sig själv och säger Tyst! Haha världens bästa Gojja, åh så jag älskar den lille krabaten. Hjärtat sitter jämte mig och lirar lite nhl10, får alltså en liten familjestund medan jag drick upp min power king. Livet är underbart !

 

 

Ang. vänner ! Man tror man vet vart man har dom, men inte alltid är det så .. Vissa ber om ursäkt andra gör det inte och i  slutändan så vet man vem som är äkta. Krävs många misstag för att man ska minnas vilka som finns där och vilka som inte finns där. Jag litar inte på någon just nu. Just the way it is !

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu