Home > Ordinary Days > Nämen titta

Nämen titta

september 24th, 2009

hostHaha någon som har sett min facebook idag ? Vart ett hujeda mig runt en disskusion om fluor haha shit vilken brud. Ursäkta mig, men komma och säga att fluor är en restprodukt från aluminiumindustrin är det dummaste jag har hört. Fluor är en naturlig mineral eller vad man ska kalla det som har beteckningen F. Finns i jordskorpan, vatten, människokroppen, även i viss mat. Så nej ingen restprodukt. Hon tjatade även massa om att det var skadligt, för det hade hon läst någonstans. Och ja det är skadligt om då får i dig stora mängder som tex 1500 fluortabletter på en dag. Det är väldigt mycket och svårt att få i sig om man inte knaprar hela tiden .. Man kunde tydligen få cancer, men det kan man ju få av allt idag ! och tydligen så var det inte alls så att det förebyggde karies utan det har vi blivit i lurade och skolan lär oss fel haha .. Ja ni, vetenskapen har bevisat att fallet är sådant att fluor förebygger och hämmar karies. Vill ni kan ni läsa inlägget finns mera där, så kolla in min profil.. Kul läsning och tro inte ett skvatt på vad damen säger, det är bara gojja !

I af Nyss hemkommen från jobbet har bara stekt lite ägg och pratat i kapp mig med Hjärtat. Kvällen har gått bra, hade inte så mycket folk, men var ganska väntat eftersom det är dagen innan löning. Men det gick bra iaf och trivs mer och mer för varje gång jag är där ! Ett perfekt matställe, fin restaurang med bra mat. Go personal, bra chef och härliga gäster. Tummen upp !

Nu sitter jag iaf här ska snart krypa till kojjs. Bara varva ner med lite Bejeweled och kolla in lite lägenheter på www.hemnet.se. Mamma och jag ska ner till banken nu någon dag och prata med dom. =) Längtar tills vi hittar den perfekta lyan för oss, kommer bli underbart !

Åh dagen i morgon är fullspäckad ! Upp tidigt för att fixa lite mat, sen börjar jag jobba vid elva. Vid fyra när jag slutar ska Anel och jag ner till bolaget och inhandla för helgen, efter det ska jag sticka iväg och storhandla och sedan hyra 3 goa filmer till mig och Anel !

Ne bäst jag börjar kika runt innan det blir för sent …

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. Emma
    september 25th, 2009 at 17:20 | #1

    Hej, ledsen att behöva rätta dig.
    Men fluor är ett gift.
    På senare år har dom vetenskapliga studierna visat att fluor har en större negativ effekt på vår hälsa än vad man har trott innan. Och det kanske inte är så konstigt. Fluor fräter.
    Du kanske har hört talas om hur man upptäckte fluor?

    Jag vet vad jag talar om.
    Detta är vetenskap:
    Fluor är ett icke-metalliskt grundämne. Fluor tillhör gruppen halogener. Halogenerna är en grupp grundämnen i det periodiska systemet. De är giftiga i grundämnesform. De reagerar lätt med andra ämnen och bildar gärna negativa joner.
    Andra halogener är klor, brom, jod och astat.

    Fluor bildar en tvåatomig molekyl med sig själv i grundform, vilket resulterar i F2.
    Fluor är det mest reaktiva och elektronegativa av alla grundämnen. Till exempel ’’brinner’’ fluor i närheten av kolväten, till skillnad från förbränning av kolväten med hjälp av syre, vilket kräver ett tillskott av energi. Således är F2 mycket farligt, farligare än andra halogener så som den giftiga klorgasen.
    Den fluoren vi får i oss via olika produkter är tyvärr en restprodukt från aluminiumindustrin.
    Bara att checka it out!

    Visst, i små mängder är det kanske inte direkt livsfarligt. Och det är därför som det fortfarande är lagligt att införa i vissa produkter.
    Men tänk sen hur mycket man får i sig varje dag i sitt liv:

    Tandkräm (alla kanske inte sväljer tandkräm, men man får i sig fluor i systemet efter varje borstning ändå)
    Kranvatten / duschvatten
    Ramlösa innehåller fluor med av någon konstig anledning ;) Och när vanliga konsumenter kontaktat företaget för att fråga varför har man inte fått svar om det.

    Har du tänkt på att gamla människor kan ha svårt att sova?
    Man har upptäckt att fluor kan ha med saken att göra, då det förkalkas och angriper tallkottkörteln som sitter i hjärnan.

    Det finns mer produkter, bara att söka.

    Mina allra varmaste rekommendationer är att du besökare närmaste hälsokost och frågar efter en tub fluorfri naturlig tandkräm. Jag har två olika, en med havssalt och en med örter.
    Jag och mina tänder mår väldigt bra, och ska jag vara ärlig har jag märkt en stor skillnad på min munhälsa och i övrigt sedan jag började med fluorfri tandkräm.

    Fridens :)

  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu