Home > Ordinary Days > Wednesday night

Wednesday night

september 23rd, 2009

Eller hur fan stavas det ? Hjärnan är inte på topp, så mycket som snurrar runt så håller inte riktigt tankarna i styr. Tyvärr märks det när jag jobbar och är i skolan är inte i mitt essä och måste ta mig ur de här funderingarna snart ! Tänkte sätta mig ner lite nu och gå igenom vad som behövs till lördag skriva ner och planera. Vi blir tio flickor, kommer få skit kul ! Får bara hoppas att maten blir riktigt god ..

Förresten tenta pluggningen idag gick inge bra, jag kan verkligen inte koncentrera mig ! Längtar verkligen tills vi får ny lya med allt som vi önskar oss. Tänk er kunna tvätta när man vill, bara slänga in lite tvätt så tvättas det utan att bokas tid. Eller att komma hem trycka på en knapp och så diskas allt av en maskin haha. Ja det skulle verkligen vara underbart !

Tänk om man hade haft en självgående dammsuga och en självgående svabb, även en sån där dammvippa som dansar runt av sig självt haha, ja då hade livet vart ganska bra =) Kanske en alldeles egen kock också, det hade varit nice.. Haha ne skojar bara lovar det ska inte gå till överdrift ;)

Tänkte iaf börja satsa på att vinna lite pengar 3 miljoner är bra 5 hade varit bättre. Då hade vi köpt oss en jätte villa med allt vad det innebär och varsin bil och jag hade shoppat upp si sådär 100 000 kronor. woho ja då hade livet varit prima. Men men drömma måste man få göra, vad vore livet utan drömmar !?

Känner ni det med ? Att jag bara rabblar upp massa ord som bli till meningar och inte riktigt vet vad jag skriver om? haha ja då tycker ni som jag … Ska spela lite Bejeweled på facebook, sen blir det rätt i säng. Tänkte ta tag i och städa i morgon eller om jag gör det på fredag kan inte bestämma mig. Måste boka tvätttid också, sen kvällen ska jag jobba 16-22. Har fått ihop en del timmar denna månaden vilket är bra. Vill komma in i rutinen osv så fort som möjligt, sen är det ju riktigt kul också. Ju mer jag jobbar desto mer sugen är jag på att ta tag i min egna dröm jag la på hyllan för länge sen om att öppna eget, men men bli nog inget med det. Förresten kvällen idag vart bra, gästerna vart nöjda och Mathilda var riktigt bra att jobba med. Jätte duktig kändes som att hon har jobbat i flera år !

Ne Bejeweled var det …

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu