Home > Ordinary Days > Kolsvart

Kolsvart

september 22nd, 2009

Mörkt och ruggigt ute, hösten är här mina damer och herrar. Den knackar inte bara längre på dörren utan den har klivit in med storm steg och plockat med sig mängder utav löv.

Skolan idag gick bra grupparbetet är fixat och jag har fixat iväg lite mail till olika företag och redan fått ett par svar. Riktigt hjälpsamma, är riktigt tacksam ! Sen drog jag direkt till jobbet  var bara hemma 10 minuter och bytte om. Mathilda hittade ingen barnvakt så jag fick hoppa in och ta hennes pass. Var egentligen menat att jag skulle pluggat till tentan, eftersom det är lite knapert med tid resten av veckan. Jobbar, sen har jag tvätt och städ plus storhandling som måste fixas. Men jag hoppar skolan i morgon och pluggar så är allt löst =) Jag får lite egen tid och kan sitta och koncentrera mig förhoppningsvis 20 procent bättre ;) Som ni vet är jag  ju som sagt/skrivet sämst på att plugga, men jag har en riktigt good feeling inför i morgon. Käkkirurgi är ju dessutom hur roligt som helst, sen har jag en kul kväll att se fram emot. Vi har flera bokningar i morgon några större sällskap så det kommer bli roligt. Ju mer att göra flera tummar upp från mig ! Ska vara fart och fläkt ! Och till er som fortfarande inte ätit på Akropolis, kom ner och ät. Det är väldigt gott och är Nässjös finaste restaurang. Ni andra som varit där ni är självklart också välkomna =)

Ne mina damer och herrar det är dags för den här stjärnan att natta kudden. Både Anel & Alex har somnat gott så är väl bäst att jag gör detsamma. Tänkte bara vara gullig och göra mitt hjärtas smörgåsar innan jag kryper till kojjs ! Lite snäll måste man allt vara ibland =)

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu