Home > Ordinary Days > Pluggomania

Pluggomania

september 12th, 2009

Haha no chance, snarare tvärt om. Hittar ingen som helst motivation och trots att paniken borde växa sig i kroppen på mig så har den ännu inte gjort det. Tentan är på onsdag och jag har inte öppnat böckerna än. Visserligen gör jag det aldrig föräns dagen innan, men denna gången kanske jag kommer få ångra det. Har bra minne och minns lektionerna i mitt huvud, men eftersom jag missade 2 lektioner och inte fattar något så kan jag inte lita till det denna gången. Denna gången måste jag plocka fram läshuvudet och det har det fortfarande inte funnits någon direkt ork till det. Orka sätta sig och läsa igenom en tråkig bok på några 100 sidor när man kan göra annat =) Det är lördag, får ta mig i kragen i morgon efter jobbet ! ;D Latmask I know !

 

Såg Libresse reklam nu. Feel secure wear libresse. Hm njae jag gillar bättre Feel secure, wear Tampoons ! :D Much better ! Eller är det bara jag ? Jag känner mig mycket säkrare med tampongen än bindan som alltid ska lägga sig lite på sne och sitta konstigt … Så helt tummen ner för libresse för min del Jag håller mig till proppen !

 

Har fått någon allergisk reaktion från något. Jäkligt jobbigt kliar satan .. Får ta mig en tablett ! Ne ska fixa lite mat lådor nu, ska ju jobba i morgon så är väl bäst jag donar med det idag så det hinns med !

Kisses**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu