Home > Ordinary Days > Godmorgon Världen

Godmorgon Världen

september 10th, 2009

Hej alla ni där ute, alla ni underbara läsare !

snapshot_20090910_18Kaffet är påsatt, så tänkte skriva ett inlägg tills det är färdigt. Vaknade upp i morse när Anel kom hem och för en gångs skull så tror jag faktiskt att jag var ganska gullig och vaken. =) Haha nu undrar ni kanske vad jag menar.. Men jag är en sån där sömntalare och även nattvandrare =) Lite såna här kommentarer brukar komma  här hemma speciellt om Anel håller sig vaken längre om han ska jobba natt och han kommer och lägger sig. Vart fan ska du gå? Vad gör du uppe så här sent klockan är 4a? Gå inte! Och då säger jag det innte gulligt utan väldigt surt och jag har inte en aning om det. Jag kan ha ett minne av att jag har varit arg, men inte att jag har pratat.

Den roligaste gången var när Anel berättade för mig vad jag hade gjort på natten (jag vaknade även upp uner scenariot, men kom inte ihåg allt)

 

Anel kommer hem sent efter att ha varit och tränat kockan är sisdär halv två. Han stänger ytterdörren om sig och hör mig ropa faktiskt väldigt gulligt så han blev chockad. Han kikade in i sovrummet och då sitter jag upp i sängen och frågar vart fan han ska gå. han säger att han inte ska gå någonstans. Då säger jag vart fan ska du klockan är halv sex? Han säger att han inte ska gå någonstans att han just kom hem. Ahaa och vart fan har du varit hela natten, klockan är halv sex! Jag har varit och tränat och nej Jane klockan är inte alls halv sex. Här vaknar jag upp medans jag skakar på huvudet för att se vad klockan är. 01.30 .. Jag lägger mig ner och somnar bums.

Vet inte riktigt varför jag håller på såhär eller varför jag ska vara så sur när jag sover. Jag vet ju om när jag somnar att han är vaken, sen när jag somnar är det precis som att jag glömmer det.

 

Hehe jaja nu har ni fått veta lite av mina nattliga bravader, hör att kaffet är färdigt så ska ta mig en kopp och sen faktiskt ta mig ut på en liten promenad. Sen blir det hem och äta stor frukost och försöka börja plugga.

 

Kisses**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu