Home > Ordinary Days > God eftermiddag

God eftermiddag

augusti 23rd, 2009

Hejsan ! Hoppas att allt är bra med dig ? Min feber har äntligen sjunkit ner till sitt normala 35,8 grader. Lycka ! Slipper feber frossa och svettningarna som i Bahamas. Däremot är inte huvudet och kroppen med riktigt ännu. Det tar väl några dagar att återhämta sig. Jag längtar verkligen tills jag är helt frisk !

Funderar på att be någon snäll själ hyra film åt mig tills ikväll. Anel ska jobba och det är så tråkigt att sitta själv. annars kanske det är något bra på tv ?

Förresten kan någon säga till mig hur Meet Joe Black slutar ? Haha Anel och jag kollade på den igår, jag hade spelat in den nu när den gick på tv i veckan. På något sätt slutade vår box att spela in när det var fem minuter kvar och det sista vi såg var när bill och joe gick över bron. Snälla vad hände ? Ingen av oss har sett den förut och vi vill ju verkligen veta efter att ha sett en film i 3 timmar hur den slutar haha .. Typiskt …

 

Har suttit de här dagarna och kikat igenom massa olika klädsajter och skosajter. Let me put it like this. Är höstmodet hemskt eller har jag bara feberyra ? Jag har inte hittat ett jota, inte något som faller mig i smaken. Eller är det bara så att det inte finns så mycket grejer ? Har inte hittat en enda mysig och snygg kofta tex. Eller ett par heta stövlar ! om ni vet någon bra sida let me know !

 

Förresten Sandra ! Jag ska försöka få tag i den där serien. Är det när han är vampyr eller soldat ? Den lille puddingen är rätt så het faktiskt. Inte fel med lite ögongodis när man ser på tv =)

 

Kisses*

Ordinary Days

  1. Sandra
    augusti 23rd, 2009 at 17:32 | #1

    Jepp, han spelar en gammal vampyr från Sverige! Haha! Snygg som bara den! =) Du måste verkligen se den!

  2. Anna
    augusti 23rd, 2009 at 17:01 | #2

    Hej… Skönt att du börjar känna dej bättre..
    Du undrade hur det gick på min intervju… Det gick bra! Ska dit igen på fredag och provjobba, sen får vi se… =)

    Ha en skön söndag.. kram Anna

  3. Lotta
    augusti 23rd, 2009 at 15:40 | #3

    Läs här hur den slutade. Min Boxer avbröt också inspelningen 5 min för tidigt. Grr!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Meet_Joe_Black

  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu