Home > Ordinary Days > Solsken

Solsken

augusti 20th, 2009

Typiskt, solen skiner för fullt och molnen har skingrats och gett oss en blå himmel. Här sitter jag just nu, men förmodlingen är jag tillbaka i sämgen ganska så snart igen. Lite smått avis på alla er andra som får vara ute och umgås i det här fina vädret idag. Minsta ansträngning så känns det som att jag ska trilla i golvet .. 

Planer jag hade för idag var städa och tvätta, köpa wii, köpa byxor och skor till jobbet, inhandla diverse skrivböcker, pennor och en kalender till skolan plus så skulle jag jobba. Av mina planer har noll av dom blivit av och jag hatar dagar när jag inte får någonting gjort. Värst är det när jag vill, men inte kan. Hatar att känna mig inlåst och hängig det gör mig så rastlös. Dagen till mesta har bestått av att ligga i sängen och stirra upp i taket och fundera på om jag mår bättre eller inte.

Somliga gillar såna här dagar att bara få slappa, jag hatar dom ! Stressen styr väl på sätt och vis min vardag och ska alltid hinna med så mycket som möjligt trots att tiden inte räcker till. Därav har väl min magkatarr kommit, men vad gör man.

Ikväll ska jag bädda ner mig i soffan iaf och se på film. Vila kroppen och göra allt för att bli bättre, gärna tills i morgon !

 

Kisses**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu