Home > Tankar > En shopaholics bekännelser

En shopaholics bekännelser

augusti 15th, 2009

Hm, just nu är min enda tanke what ? Jag har ju läst böckerna. Nu är det väl ett år sen jag läste första, men jag minns ändå lite utav det. Jag gillar inte när de gör om böcker till film. De tar bort de bästa delarna. Jag vet när jag läste boken så hade jag ett sug efter att läsa mer, mer och ännu mer. Och detta trots att jag blev så ruskigt arg på huvud personen. I boken gömmer hon allt, hon visar inte ens sin kompis till en början. Hon gömmer brev efter brev och sätter sig bara mer och mer i skiten. Hon tycks inte bry sig i boken, hon tycker inte att hon shoppar för mycket utan hon tycker att hon tjänar för lite.

I boken bor  hon inte i New York utan den här lilla damen är från England. Luke Brandon äger redan sitt företag från början och Bex tycks inte tycka så där jätte bra om honom alls. Det var mycket som saknades i filmen och jag förstår man kortar ner den för att den inte ska bli för lång. Men man kan inte ta ett innehåll och göra något annat av det. Då är det ju inte baserat på en bästsäljande roman. Ne de har gjort en tabbe. Se inte filmen, läs böckerna i stället !

Visst, filmen var helt okej! men har man läst boken så har man målat upp en helt annan bild än vad man fick. Hade jag skrivit en bok så hade jag velat att producenten gjorde filmen efter mina visioner och inte efter sina egna.

Filmen får en 3a, boken en klar 10a!

Kisses**

Tankar

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu