Home > Ordinary Days > Treten

Treten

augusti 12th, 2009

Treten = trött & sleten (mitt nya ord idag)

Si så där nu är jag hemkommen igen ! Jag höll på att bli tokig där inne i Jönköping. Först kommer vi in till migrationsverket på gågatan innanför dörren sitter det en lapp som gäller dom som söker visum, inbjudningar med mer. Vilket då gällde oss! På den här lappen sitter det en mini karta man ska följa. Mamma var hundra på vart vi skulle så vi åkte från stan upp mot polisen ! Helt fel! Tillbaka ner igen och vi snurrade runt som två fånar pga av den där kartan. Det stod bara 2 hela gator på den kartan och det var små mini gator man aldrig är på, dessutom om man inte är från stan så är det inte så lätt. Plus på det så hade de kryssat i fel hus så när vi väl hittade gatan snurrade vi runt lite till. Allt det här fick mig att känna det som att de gömde sig för att de egentligen inte vill ha inresanden.

I af nu har vi fixat hälften av det som ska fixas och tro mig det är mängder av papper mängder av andra grejer som behövs bara för en liten inresa för en äldre dam. Man behöver bevis på släktskap, papper på att vi kan försörja henne när hon är här med 370kr om dagen (vilket jag tycker låter lite vridet eftersom det är över 11000 på en månad. Så mycket får vare sig socialtagare eller studenter.) Med mera med mera, det är iaf mycket mer än det lilla jag nämnde som ska fixas. Så vi har en del att göra nu några dagar framåt …Det ska bli skönt när vi äntligen är klara med allt och hon har kommit hit.

Iih, snart kommer Anel hem ! ska pussa massa på honom. Ska även dricka mig en kopp kaffe nu och slappa ner i soffan. Kommer somna tidigt ikväll vilket är bra för då vaknar jag tidigt i morgon. Det är dags att vända tillbaka dygnen nu och hitta balansen igen =)

Kisses**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu