Home > Ordinary Days > Småflin

Småflin

augusti 10th, 2009

Åh lille Alex är för skön. Han sitter i rummet framför mig och pratar och sjunger för full hals janette-o-anelleutan någon tanke på något. I rummet bakom mig ligger min andra hälft och sover. Tar väl inte lång tid förän han vaknar nu om inte Alex blir lite tystare. Haha, kan inte låta bli att skratta lite han är så himla rolig att lyssna på …

Nu kanske vissa undrar varför inte jag sover om han sover. För det mesta så somnar vi samtidigt om vi är hemma bägge 2. Men han somnade vid åtta ikväll. Hade inte sovit någonting i natt och har jobbat så han var mäkta trött. Och jag, jo jag ska jobba natt i morgon igen så jag måste hålla mig vaken ett tag till.

 

Jag hade ju tänkt mig lite ledighet nu i en vecka innan skolan började, men självklart så slängde de iväg ett litet sms och ett samtal med frågan om jag kunde jobba. Hur mycket jag än ville säga nej så kunde jag inte. Jag är i af ledig i helgen ! Vi ska dra ner till Meddi i V-vik och bara ha det skönt hela helgen. Lovley ! Är väl bäst jag försöker prata så mycket bosniska jag bara kan så jag inte tappar bort det som jag lärde mig när vi var nere i Bosnien.

Ne nu ska jag krypa ner i soffan igen =)

 

Kisses **

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu