Home > Ordinary Days, Sugen på > Nämen titta

Nämen titta

november 16th, 2009

jjfashion

Janet har vunnit en klänning inte illa eller hur. Kollade på tradera igår, ja jag hamnade där igen trots det störa misslyckandet förra gången. I af hittade en jätte söt klänning till nyår som ingen budat på så budade en krona över säljarens pris och glömde sedan helt bort det, I af jag vann auktionen märkte jag idag så om klänningen är som den ser ut så är det min klänning på nyår =) Har i o för sig inga större förväntningar, men iaf  den kommer väl om ett par dagar så det blir kanske bra det här.. Måste snart ut och köpa julklappar tänker inte vara ute i sista minut som förra året eller alla år dessförinnan. Vet dock inte alls vad jag ska köpa, inte till någon skit surt borde komma på något snart !

Dagen i dag ja ni jag har varit olydig och skolkat från praktiken. dåligt iknow. men har verkligen känt mig helt utarbetad. Och timmarna på restaurangen tänker jag inte skära ner på i stället får praktiken bli lidande orkar inte bry mig. får ju vara borta några dagar utan problem i vilket fall.

Ne ska börja steka lövbiff nu, har hemmagjorda sourcremeklyftisar i ugnen… komemr bli jummie. Förresten i morgon blir det 1 vecka utan skit härligt härligt =) Känner mig såj ävla duktig =)

Kisses Jea**

Ordinary Days, Sugen på

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu