Home > Ordinary Days > Grått

Grått

november 14th, 2009

Hujeda mig ute är det riktigt grå dassigt, sanslöst ! Snön som la sig så fint på backen igår och idag helt bort smulten. Trist ! Att snart ge sig ut om någon timme blir man inte så värst sugen på, men vad ska man göra. Måste ner till hemmakväll innan jobbet startar och hyra en bra film till mig och hjärtat som vi ska se på ikväll. Någon som har bra tips på en bra film ?

Inget sött sen i tisdags och igår började ett rejält sug komma. Det var mäkta jobbigt att jobba bland I natt dock har jag drömt om choklad hur jag har läskats av den och varit nära att äta. Drömde  om såna där riktigt fina chokladtårtor fy fan är så jävla sugen på något ! Ska ta mig frukost nu vi höres

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu