Home > Sugen på > Fredagen Den 13

Fredagen Den 13

november 13th, 2009

Nämen titta, otursdagen själv har kikat fram idag. Inte för att det ännu har hänt något otippat oturligt, fast dagen är ju inte över än, så peppar peppar ta i trä ”Knack, knack, knack”
Har varit på praktiken, sen svängde jag förbi Tilda en sväng på en kopp kaffe och efter det bara varit hemma, fixat mat och segat lite framför datorn. Ska snart fixa i ordning mig för Restaurangen jobbar 17-23, men tänkte bara lämna ett avtryck eftersom jag varit så himla kass med uppdateringen sista tiden.

Har kikat runt lite efter en klänning och hittade två söta på Gina Tricot. Vad tycks ? http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swfproductID=27552900_se http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=27663900_se

Har även kikat lite på uppsättningar =) Men jag har ju ganska kort hår så vi får se vad det blir helt enkelt, något snyggt ska jag allt komma på =) Är väl bäst jag gör mig i ordning

Kisses Jea**

Sugen på

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu