Home > Ordinary Days > Sorry

Sorry

november 12th, 2009

Den här bloggen uppdateras lika med noll och har måttligt med dåligt samvete. Anledningen är att jag koncentrerar mig fullt ut på jobbet och det som behövs göras här hemma. Nu med praktiken blir det många timmar i månaden och när man kommer hem framåt 5 och även senare vissa dagar så är inte bloggen det första jag orkar tänka på. Ber om ursäkt och efter några veckor så lovar jag er att uppdateringen kommer bli bättre. Vill iaf säga att jag mår bra lite små trött, men vad ska man annars vara när man stiger upp vid 5 om morgonarna. Skönt med diskmaskinen och att hjärtat hjälper mig så jag slipper göra allt själv, tacka gud för att han finns. Han är verkligen det bästa som har hänt mig, han gör mig till en bättre människa.

Längtar till nyår, kommer bli så kul. Måste bara hitta en riktigt fin klänning som jag kan ha på mig. Om någon har något förslag så vore jag väldigt tacksam ! Förresten att sluta med sötsaker har gått bra. Har vart sockerfri sen i tisdag, använder inte ens socker i kaffet längre. Tummen upp eller hur ! Köpte dock ett par sockerfria halstabletter idag, även med xylitol isom är bra för tänderna så lite har jag ju fuskat. Men tant röd är på besök och suget verkligen får tungan att klinga inne i munnen. Har dock ännu inte börjat lipa efter choklad, vilket är ett tsort steg framåt speciellt så här efter 2 dagar. Haha jag vet att jag är beroende, men det är det jag ska bli av med nu ju och även några kilo kroppsvikt ! Hoppas verkligen jag går ner, min mage ser ut som en gravidmage. Så bara så ni vet om ni ser mig jag är inte gravid jag har bara ökat lite för mycket i vikt. Vill inte att det ska börja spridas rykten igen bara för att jag har gått upp i vikt som det gjorde förra året.

I morgon blir det praktik igen jobbar 07.15-13.15. Lämnar hemmet runt 06.20 hemma igen runt 14.00. Då blir det fixa mat och sedan dra till restaurangen för att jobba 17-23. Sen jobba både lördag och söndag. Så ikväll ska Hjärtat och jag se på film och mysa lite.

Ne bäst jag drar mig peace out

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu