Home > Ordinary Days > God söndag

God söndag

november 8th, 2009

Hallå allesammans !

riverton

Har just ätit lite fruskot, men har nu grävt ner huvudet i godispåsen. Sitter och kollar lite på tv och bara slappar innan jag ska börja jobba. Ska ringa Hotell Riverton i Göteborg snart och boka. Vi ska dit över nyår och och bara ha massa mys =) Ska bli så fruktansvärt skönt och riktigt kul ! Dagen tänkte vi spendera några timmar i relaxen och sedan äta 4 rätters middag. Efter det blir det till att skåla in det nya året och mysa. Ska hoppa in i min morgonrock så fort vi är tillbaka på hotellrummet. Åh ska bli så härligt, längtar så mycket. Bäst jag tar och ringer snart ,,

 

Ska iväg och jobba sen mellan 13-17, skönt har knappt jobbat någonting nu känner mig lite rastlös. Samtidigt var det faktiskt lite skönt. Har ju ganska mycket praktik nu …

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu