Home > Ordinary Days > Swinky

Swinky

november 6th, 2009

Swinky, swinky ett ord som just ploppade upp i huvudet och vet i fan vart jag fick det i från .. Lustigt haha men det låter kul swinky, nu måste jag bara komma på vad det ska betyda också .. Vad sägs om hmm Typ när någon berättar något kul så svarar man Swinky, Alltså att det är nice, att det är något bra. Haha jag är grym ;)

Veckan på praktiken har gått bra, vissa stunder är det jätte kul andra inte alls. 4 veckor kvar, längtar tills det är över. När vi är tillbaka är det ungefär 2 veckor till i skolan, sen får vi ledigt ända till 7 januari. Skulle egentligen gått i skolan till 1 januari och sen börjat den 7 egentligen, men lärarna vart schysta och ger oss en hemuppgift i stället. Wedigt Swinky alltså ;D

pemma-o-ja

Efter praktiken väl hemma i Nässjö så drog jag till Tilda och spanade in hennes lya. Skit mysigt verkligen jätte fint, sen tog vi sällskap till jobbet, hälsade på lite sen drog jag hem. Fick med mig lax hem så det har vi ätit nu, så jäkla gott jag gillar verkligen lax. Kvällen kommer jag spendera tillsammans med Pems. Ska se en riktigt bra film, äta massa gott och bara ha en trevlig kväll. Ska verkligen äta en jävla massa gott i helgen för nu har jag bestämt mig för att sluta med det sen. Går bara upp i vikt trots att jag rör mycket på mig så ska ta tag i skiten och lägga av med det förbjudna. Får se hur det kommer gå, så beroende som jag är utav alla sötsaker och chips ..

Ne Ska dra mig hämta upp Pems om en timme ..

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu