Home > Ordinary Days > grisigt

grisigt

november 5th, 2009

uh, så jag bölade .. Jag har varit och tagit sprutan oh ja den omtalade svininfluensa sprutan. Och jag grät inte för att det gjorde ont, utan för att jag har sån förskräcklig sprutskräck.. Och då menar jag verkligen sprutskräck, livrädd ! Jag hatar sprutor, håller jag i den själv så är det lugnt, då har jag kontrollen. Men att veta att jag ska bli stucken, usch jag blir helt borta !

Idag har vi kört igång diskmaskinen, fy fan vad härligt och satan vad bra den är =) grym, jag är så lycklig .. Äntligen så slipper jag blöta ner händerna och slita med den där jäkla svampen för att få skiten rent. Nu har jag the black som gör det åt mig =)

Fick gå tidigare idag fanns inte så mycket att göra riktigt skönt. I morgon är det kortis dag slutar ett eller något, riktigt nice ! Hoppas på att sprutan inte får mig att må dåligt bara så jag kan gå dit.. Ne ska plocka lite nu och sedan fixa våfflor ;) Nice kvällsmat inte sant ;)

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu