Home > Ordinary Days > Första dagen

Första dagen

november 2nd, 2009

Idag vart första dagen på praktiken, kändes riktigt bra. Här kommer jag trivas faktiskt ! Kylan bet bara mot mitt ansikte i morse medan jag cyklade. Näsa och ögon var det enda som inte var täckt och kände hur kylan bet tag i kinderna. Att ta lång tid på sig inne på pressbyrån borde vara förbjudet, hade kunnat missa tåget. Sen dessutom att det stod två tåg på samma perong gjorde mig måttligt förvirrad och snurrig som jag är skulle jag lätt kunna hoppa på fel tåg hahaha … Så jag frågade snällt och fick veta att det var tåg nr 2 jag skulle åka med. Dagen gick bra och det gick fort. Väl tillbaka i Nässjö mötte jag upp Petra för att köpa period kort och sedan drog jag ner till jobbet för att tjata lite .. Ska bara jobba onsdag denna veckan, kommer gå under, kommer klättra på väggarna haha ne då det ska gå bra. Jag kanske behöver lite ledigt, jag vet inte ! Är ju bara tillfälligt, kommer få tillbaka fler timmar sen. Klarar mig ju i vilket fall ekonomiskt måste bara sluta shoppa så mycket haha ! ;)
Fick med mig lite mat hem. Biffgryta med ris, härligt slipper jag laga mat tills i morgon och kan bara slappna av och kolla färdigt på Gossip Girl ! Livet är härligt, visst är det …

Ne ska fixa lite nu, i morgon kommer diskmaskinen woohoo lovley =)

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu