Home > Ordinary Days > Söndag

Söndag

november 1st, 2009

diskSöndag kväll och dagen har gått åt till att tvätta och storhandla. Nu tog jag just en paus från vårt stora diskberg pga att diskmedlet vart slut, men snart så snart så behöver jag inte diska någe mer. Kanske lite bara, men snart får vi hem en riktigt snygg bänkdiskmaskin. Den kommer på tisdag ack så jag längtar =) Visst är den het ? =) Resten av kvällen kommer jag fixa lite god mat och ska även uppdatera mig vad gäller, desperate, greys och gossip girl. Underbar kväll med andra ord..

I går såg jag och Anel The proposal, så jäkla bra film. Anel gillade den sådär men är en riktig chickflick. Loved it ! Vill se den igen, grät, skrattade och blev lycklig =) Såg även änglar och demoner också det en riktigt bra film ! Dagen på jobbet gick bra, hade mycket folk under dagen, sedan blev det mycket lugnare under kvällen !

I morgon börjar praktiken och jag har inte den minsta lust att gå ut på praktik, men men måste man så måste man ! Kollade eniro och ser ut som att folktandvården ligger precis jämte tågstationen, wonderful …

Nä ska återgå till disken ..

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu