Home > Ordinary Days > Kära Läsare !

Kära Läsare !

oktober 28th, 2009

Bloggtorka, alltså jag har det inte, men bloggen har det ! Tiden räcker inte riktigt till och känner mig mäkta dum för att bloggen sakta men säkert dör ut. Det kommer bli ändring jag vet inte när, men det är alltså bara väldigt mycket nu.

Ullared igår vart skit kul, köpte mängder av grejor. Fick hoppa in och jobba kvällen så hade en timma här hemma innan jag skulle börja så därför kom det inte ut något inlägg igår. Idag har jag fikat med Petra och Cilla, sen vart förbi onoff. Vår diskmaskin kommer inte eftersom de hade tagit slut så vi ska beställa en annan, en hel svart =) kommer bli så läckert i vårt kök ! I morgon ska jag städa och sen jobba så innan jobbet där kommer jag lägga ut bilder på näst intill allt som jag köpte igår =)

Minns ni provet jag hade förra veckan, som jag inte hann plugga till eftersom jag jobbade och var sjuk. Jag fick ta mig fan godkänt haha. Jag som trodde jag skulle få typ 5 poäng. Woho, lycka ! Bara tetan kvar nu från i måndags får se hur den gick .. Praktiken börjar nu på måndag, ryser har varken ork eller lust ! Men men … Pappa skulle fått komma hem idag, men de ändrade sig =(
Bäst jag får i mig någon mat innan jobbet !

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu