Home > Ordinary Days > Godmorgon Sunshines

Godmorgon Sunshines

oktober 25th, 2009

snapshot_20091025_24

Åh vilken dag att vakna upp till, ser ut som att himlen snart kommer öppna sig. Det ser igenmulet ut, ser riktigt kyligt ut och det blir till en sån där dag då man inte vill gå utanför dörren. Men jag måste ska bara gå från en dörr till en annan sen är jag inomhus igen. Börjar jobba vid ett, 3½ timme kvar. Om jag nu har ställt klockan rätt ? Första dagen är jobbig, man är rädd att man gjort något fel och kommer missa tiden man ska iväg någonstans. Tänk er som exempel att vi har ställt fram klockan nu då skulle ju klockan vara typ halv tolv det betyder att jag som ställt tillbaka klockan skulle vara 2 timmar försen till jobbet. Haha undrar om sånt händer folk…

I af jag är rätt så nyvaken ! Så mitt huvud snurrar med allt möjligt och så här på morgonen har jag svårt att hålla isär på alla tankar. Men somnade i soffan igår framför filmen, minns att jag vaknade till lite senare av att Anel skulle spela ps3 jag sa att jag ville sova kvar där tills han skulle lägga sig. Vaknade upp av att han gjorde något ljud när hans gubbe dog och jag vet att jag blev så arg och stängde av ljudet på tvn, trots att det var han som lät. Sen röt jag lite åt honom och somnade om igen. Sen vet jag att han sa kom Jane vi går och lägger oss, och jag svarade ja. Halv fem vaknade jag upp i soffan helt ensam och kröp sedan när jämte honom i sängen. Så trött var jag i natt att jag inte orkade röra på mig förens jag sovit av mig det värsta.

Tenta i morgon i parodontologi. Tänke sätta mig ner lite innan jobbet nu, sen har jag hela kvällen på mig. Bara brygga några koppar kaffe först =)

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu