Home > Ordinary Days > Goddagens

Goddagens

oktober 7th, 2009

Onsdag eftermiddag och jag är just hemkommen från Vetlanda. Har varit där en stund med Petra och kollat i affärer och fikat på cecil. Köpte med mig en klänning, men tror jag ska byta den, gillade den nog inte vet inte =( handlade nog för handlandets skull. Handlandets? Va fan heter det verkligen så ? Haha jaja ni vet nog förhoppningsvis vad jag menar. Istekpannan steks det pytt i panna, får bli simpelt idag ska ju iväg och jobba vid fyra .. Visserligen har jag ju mer tid att fixa något, men hade ingen lust. I morgon blir det storstäd, kolla in lägenheten och sedan jobba ! Borde städat idag ;) , men nu blev det inte så … Nä ska lägga på äggen nu …

8850-13c

Denna klänningen är det jag har köpt fast i grått med svart sidenskärp. Vad tycker ni damer, is it a keeper ?

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. The Hills & The City
    oktober 7th, 2009 at 15:42 | #1

    Jag har lagt upp dom nya avsnitten av The Hills & The City i Bloggen Kika in=)

  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu