Home > Filmer & Klöver > He’s just not that into you & Echelon conspiracy

He’s just not that into you & Echelon conspiracy

oktober 2nd, 2009

Här kommer lite om filmerna som vi såg förra helgen, så blir lite filmtips för er andra om ni ska se på film i morgon. Har haft fullt upp därför kommer de lite sent. Men bättre sent än aldrig visst är det så ?

He’s just not that into you (Dumpa honom)

imagesEtt klassiskt dilemma. Du gillar verkligen killen du just träffat men han sänder ut kryptiska signaler. I stället för att inse att han inte är så angelägen om att träffa dig igen, ger du honom ursäkter och förklarar att han är förvirrad och rädd för att binda sig. Du börjar ljuga för dig själv, trots att det finns en mycket enklare förklaring: Han är helt enkelt inte intresserad av dig!!

Åh så jag älskade denna film. Är en av de bästa jag har sett igår och trots att det är en tjejfilm så kan jag säga att mannen min också gillade den. Den är sharmig och riktigt rolig. Det som vi tjejer lär oss när vi är små ”Är han elak, så gillar han dig” spelas upp i denna film och man känner hur allt bara rullar på och stämmer. Vissa stunder mäkta pinsamma, andra stunder sitter man och njuter och bara skrattar, en annan stund blir man lite smått arg. Jag blev kär i alla karaktärer och filmen har många kända skådisar. Kan också erkänna att jag fällde några glädjetårar på slutet .. Den här filmen fick mig att må riktigt bra, den är värd att se och av mig får den full pott alltså ♣♣♣♣♣

Echelon Conspiracy

echelon-conspiracyMystiska sms lovar en ung amerikansk ingenjör rikedomar, för att sedan göra honom till målet för en dödlig internationell sammansvärjning. Agenter jagar honom över hela jordklotet, medans en person i regeringen med mycket makt följer en mystisk agenda som hotar världens stabilitet.

 

Har ni sett ”A walk to remember” med Mandy Moore och gillade den manliga skådisen som spelade mot henne så får ni se honom i denna film igen. Nu spelar han äldre som får världens chans. En grym film som är riktigt bra. Det är en tänkar till film på slutet och man undrar att om det är så här eller kommer bli så, så är det jäkligt läskigt. Att bevaka kan ha både sina för och nackdelar. ♣♣♣♣

Enjoy !!

Kisses Jea**

Filmer & Klöver

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu