Home > Ordinary Days > Skit Prov

Skit Prov

september 29th, 2009

Godkväll damer och herrar …

Vart en trögstartad dag försov mig i morse vaknade vid kvart i sju, ska gå hem ifrån mellan sju och fem över. Bara la foundation, tog på mig och borstade tänderna medan jag slängde i allt i väskan, lite smör i en burk, pålägg och en brödskiva. Måste ju få i mig lite mat lixom ;) Åt och sminkade mig i bilen medan jag lyssnade på vad de andra hade att säga om tentan. Sen in för att skriva och låt mig säga Fuck it, inte denna tentan gick bra heller. Jagh ade faktiskt läst på och jag kunde mycket sen lektionerna. Problemet var att jag inriktade mig på fel saker, saker jag tyckte var viktiga och lite svårare. Provet vart egentligen busenkelt, bara att jag inte hade läst på den delen så bra. 6 frågor någon om svimning, någon om benen i ansiktet trots att han sa att utsidan vart viktigast att känna till sen var det andra grejer. Käkkirurgi för mig är implantat och lite andra grejer inte vad jag ska göra om någon svimmar i stolen .. Jaja Fuck it !

I af måttligt arg på personerna som sorterat mitt HM paket. Börjar ta mig fan fundera på om någon jävel gör det med flit hur jävla vanligt är det att paket till samma person försvinner 2 gånger på en månad ? Mm ni, lägg av att lägga mina förbannade paket fel jag har väntat tillräckligt länge på att få mina kläder håller på att bli galen ! Är det någon som gör det med flit låt mig säga att du är ta mig fan rysligt galen ! Idiot !

Resten av dagen ja ni, jag har varit på stan men hittade ingenting inte ens till Hjärtat ! Köpte Veckans Nu och har kikat lite i den. Ska snart ta tag i disk, middagen tills i morgon och plocka undan lite ! Sen ska jag göra klart arbetet som ska vara färdigt i morgon ..

Kisses Jea**

Ordinary Days

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu