Home > Musik > Sunday evning

Sunday evning

september 13th, 2009

”All alone on a sunday evning outside I see the rain is falling”  Lustigt när jag började skriva den här texten kom jag på att en sång går så, som jag hörde för väldigt länge sen ! Tycker den är så bra så bjuder på den här … (Är egentligen morning i låten)
YouTube Preview Image

 

 

Sådär =) Hoppas ni gillar den, det gör jag. Älskar att plötsligt minnas en låt man tyckte så mycket om förr. I af det gick bra att jobba, var ganska mycket folk för att vara söndag. Men det gillar vi, ju fler gäster desto roligare ! Och uppmanar er igen som fortfarande inte ätit där nere att gå dit och äta för maten är verkligen jätte god och ni som varit där, Välkomna Åter ! =)

Nu ikväll tänkte jag sätta mig ner och plugga jag måste verkligen sätta fart nu, inte många dagar kvar nu tills skrivningen är. Haha Alex sitter och visslar och pratar så antar att han också gillar låten =) Ne ska dyka rätt ner i Kariologi boken nu, håll tummarna för att jag pallar. Blir en paus vid 19.00 är ju Priviledge, om det nu inte är uppehåll? Hoppas på att det är iaf  Love it ! Ne dags för mig att sätta igång …

Kisses Jea **

Musik

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu