Tat

september 12th, 2009

Godkväll folket..
Kom på en splendid idea ! Att eftersom jag faktiskt ser ganska mycket filmer ska skriva om de filmer vi ser varje vecka. Informera er om dom och skriva vad jag tyckte och tänkte. Så får vi se om ni nu inte har sett den redan, blir sugna på att se den !
Som P-Daddy alltid säger  Let’s go !

 

tatThick as Thieves/The Code

Mästertjuven Ripley (Morgan Freeman) rekryterar en yngre medhjälpare, Jack (Antonio Banderas) för att genomföra sitt livs största kupp – att stjäla 2 världsberömda Fabergé-ägg ur ett inbrottssäkert bankvalv. Ripley som lever för tjuvarnas hederskodex; Täck alltid upp för dina partners, ha aldrig några hemligheter och samarbeta aldrig med polisen, har en skuld till den ryska maffian. Han är därför i desperat behov av att genomföra den här våghalsiga kuppen. Med mycket planering och med livet som insats sätter de båda tjuvarna slutligen sin plan i verket. Frågan är om Ripley kan lita på Jack och kan Jack verkligen lita på Ripley?

 

Åh, vilken film säger jag bara ! Jag hängde med bra och man ville bara se mer. Någon scen blir ganska het och man kan känna gnistrorna genom tv rutan. Sånt gillar jag ;D Filmen tar en rejäl vändning på slutet det är också spänningen och nervositeten kommer. Filmens budskap är enkelt, kan man lita på personen man har framför sig ?  En film som helt klart är värd att se och från mig får den 4 ♣♣♣♣

Kisses**

Filmer & Klöver

  1. Millah
    september 13th, 2009 at 15:49 | #1

    Heej :)
    Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.
    Kanske något som just du skulle vilja vinna
    eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.

    Kika in på länken och var gärna med:)
    http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

    Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)
    Kramar //M

  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu