Home > Kärlek > Wedding plans

Wedding plans

september 10th, 2009

Har nu läst den där tidningen som jag pratade om igår och i den stod det om Alyssa Milanos bröllop. Iih hon hade en så himla fin frisyr, något sånt skulle jag vara rätt så sugen på. Likaså bröllopstårtan var underbar och riktigt synd är det att jag inte kunde finna bilderna här på nätet annars hade jag visat er.

Anel och jag har pratat om förlovning och bröllop, men ännu har vi inte satt ringar på våra fingrar. Så blir inte heller fallet på några månader vi har så mycket annat vi vill lägga pengar på nu. Däremot har vi bestämt att bröllopet kommer stå 2011 så bara ringarna sätts på våra fingrar innan dess så är det ju lugnt. =) Detta i af ger ju mig all rätt till att kolla in och små planera visserligen är det ca 21 månader kvar tills det stundas för bröllop. Men något som redan är bestämt det är ju att kära Nicko ska sjunga på bröllopet, hon hade en liten audition för mig och Anel ute på balkongen på senaste festen =)

Här nedan följer lite saker jag har hittat. Brudklänningen är något jag verkligen har förälskat mig i och jag ska göra mitt yttersta för att hitta en liknande om jag inte finner just den. Bröllopstårtan är riktigt vacker med de röda rosorna mot det vita. Inuti ska den vara fylld av choklad. Brudbuketten, det enda som saknas är några gerbror, jag älskar gerbror ! Ni ser att jag även kollat på dukningar och denna är den som jag fastnat för hittills. Silverglasen hittade jag på www.romance.se .. Där har jag hittat mängder av grejer som man får planera i ett senare skede. Kolla in sidan de har mycket fina och roliga grejer till bröllopet och festen.

Som ni ser jag har planerat ganska mycket. Men jag vill verkligen att det ska vara perfekt, stort och maffigt. Det roligaste med hela bröllopet är att Anel och jag har betsämt att Alex ska vara Best man och komma flygandes med ringarna =) Kanske dags att börja träna lillkillen =)

 

 

Ne, ska sätta mig ner lite med kariologi boken nu kanske !

Kisses**

Kärlek

  1. work and travel
    september 25th, 2009 at 01:31 | #1

    Deze verrassen mijn anymore, maar geen dank

  2. Lollo
    september 10th, 2009 at 17:40 | #2

    Ahh brollop =)
    Alltid lika skoj nar folk planerar sant!!
    Det ar sa att man blir lycklig i hela kroppen av att andra ar sa lyckliga =)

  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu